Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko MyVoLi:n jäsenmaksun maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä?

Emme toistaiseksi ota vastaan liikunta- tai kulttuuriseteleitä, sillä käytettävissämme olevilla resursseilla se ei ole mahdollista. Seteleiden vastaanottaminen aiheuttaisi seuralle lisäkuluja, ja toisaalta seuran henkilöresurssit eivät riitä seteleiden vastaanottamiseen.

Voinko maksaa jäsenmaksun vain syyskaudelle?

Seuran jäsenmaksut on määritelty vain koko kaudelle syksystä kevääseen ja erikseen kevätkaudelle. Poikkeuksia säännöissä määriteltyihin hintoihin tai jäsenmaksun perintään ei voida tehdä. Erilliset hinnat syys-, kevät- ja koko kaudelle monimutkaistaisivat ilmoittautumiskäytännön sekä maksuseurannan. Jäsenmaksu on joka tapauksessa moniin muihin liikuntapalveluiden tarjoajiin verrattuna todella edullinen, ja toivomme sen kannustavan liikkumaan koko kauden ajan! Mm. näistä syistä jäsenmaksun maksaminen pelkästään syyskaudelle ei ole mahdollista.

Miksi seurassa ei järjestetä aamupäivä- tai päiväryhmiä esim. ikääntyneille?

Seura toimii pääsääntöisesti koulujen liikuntasaleissa, jotka ovat päivisin koululaisten käytössä. Lisäksi pääosa ohjaajista tekee ohjaustyötä oman päätyön tai opiskelun ohella, joten myöskään ohjaajaresurssimme eivät ole käytettävissä päivisin. Ikinuorten ryhmämme aloittaa niin aikaisin iltapäivällä kuin se suinkin resurssimielessä on mahdollista.

Miksi ryhmän aloitusaika on niin myöhään/aikaisin?

Aikataulun kasaaminen on aina oma palapelinsä. Salivuorojen hakijoita on monia, ja joudumme toimimaan meille myönnettyjen vuorojen puitteissa. Lisäksi tuntien sijoitteluun vaikuttaa ohjaajien toiveet ja ylipäätään mahdollisuudet tulla ohjaamaan. Ensisijaisesti pyrimme sijoittamaan pikkulasten ryhmät mahdollisimman aikaisille vuoroille, jotta pienet pääsevät ajoissa kotiin iltapuuhiin. Pyrimme aikataulujen laadinnassa tasapuolisuuteen, mutta aina se ei onnistu parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tulee sitä mukaa, kun kysymyksiä ilmenee