Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

Myllykosken Naisvoimistelijat käyttää internet-pohjaista jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisohjelmaa, joka vaatii rekisteröitymisen ennenkuin henkilö voi ilmoittautua jumpille ja siten seuran jäseneksi. Ohjelma on helppokäyttöinen, ja opastaa Sinua eteenpäin, kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisälle ohjelmaan, mutta ohessa on kuitenkin tarkat ohjeet ohjelman käytöstä.

Voit käydä rekisteröitymässä käyttäjäksi milloin vain, jos et vielä ole rekisteröitynyt. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt käyttäjäksi, älä tee sitä uudelleen, vaan käytä jo saamiasi käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Kauden 2014-2015 jumppiin ilmoittautuminen alkaa elokuun loppupuolella. Jumppakausi alkaa 1.9.2014, johon mennessä olisi hyvä käydä ilmoittautumassa haluamillesi tunneille. HUOM. Jos et ole varma, millä tunneilla haluat käydä, voit tutustua ryhmiin ensimmäiset 1-2 viikkoa, ja ilmoittautua vasta sitten.

HUOM! Jos yhden tai kahden käyntikerran jälkeen päätät lopettaa jumpassa käynnin, ja olet jo ilmoittautunut ryhmään, muista käydä poistamassa itsesi ryhmästä ja ilmoita lopettamisesta myös seuralle (info@myllykoskennaisvoimistelijat.com), jotta voimme poistaa mahdollisesti tarpeettoman laskun järjestelmästämme.

Ilmoittautumisjärjestelmään pääset tästä

Lue kuitenkin alla olevat ohjeet, jos ilmoittaudut tunneille ensimmäistä kertaa.

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen

Valitse "Rekisteröinti" --> esiin tulee lyhyt ohje, jonka perusteella pääset eteenpäin täyttämään lomakkeen.

Lomake tulee täyttää huolellisesti (pakolliset kentät on merkitty tähdellä *), jonka jälkeen paina "Lähetä" nappia.

Lomakkeen lähetettyäsi ohjelma lähettää automaattisesti salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään

Ilmoita itsellesi alikäyttäjiä (alle 18-vuotiaat lapset)

Alle 18-vuotiaiden lasten puolesta ohjelmaan rekisteröityy ja ilmoittautumiset hoitaa vanhempi.

Voit luoda alaisuuteesi alikäyttäjiä, joiden tietoja ja ilmoittautumisia pystyt hallinnoimaan. Alakäyttäjien rekisteröiminen tapahtuu Omat tiedot -sivulla olevan "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi" -linkin kautta. Voit siis rekisteröidä esimerkiksi lapsen alaisuuteesi, jolloin pystyt ilmoittamaan hänet liikuntaryhmiin ollessasi kirjautuneena ohjelmaan sisälle omilla tunnuksillasi, sekä luomaan laskun hänen jäsenmaksuaan varten. Lapsi saa myös omat tunnukset, joilla hän pystyy (luvan saatuaan) itse hallinnoimaan omia tietojaan ja ilmoittautumisiaa. Nämä tunnukset lähetetään haluttaessa käyttäjän (=sinun) antamaan sähköpostiosoiteeseen. Jos käyttäjä kirjoittaa tähän kohtaan lapsensa sähköpostiosoitteen, voi lapsi saada mahdollisia tiedotteita osoitteeseensa, jos tähän on annettu lupa rekisteröityessä.

Ohjeet:

Rekisteröidy ensin itse käyttäjäksi ohjelmaan ja täytä omat henkilötietosi henkilötietolomakkeeseen.

Valitse "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi"

Täytä avautuvaan lomakkeeseen tiedot uudesta käyttäjästä (samanlainen lomake kuin omassa rekisteröitymisessäsi). HUOM! Alaikäisen ollessa kyseessä, merkitse yhteytietoihinhuoltajan sähköpostiosoite, koska lasku sekä mahdolliset tiedotteet tulevat tähän osoitteeseen!

Kun lomake on valmis (seuraa Käyttäjäksi rekisteröityminen -ohjetta), paina "Lisää käyttäjä", ja käyttäjä on lisätty alaisuuteesi.

Voit nyt ilmoittaa alaisuuteesi luodun henkilön eri liikuntaryhmiin, tai jos annat käyttäjätunnukset edelleen hänelle, hän voi itse ilmoittautua ryhmiin ja hallinoida omia tietojaan.

Rekisteröitymiseen liittyviä asioita:

Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta:

1. Oman sähköpostiosoitteen voi helposti luoda ilmaisissa sähköpostipalveluissa (esim.www.hotmail.com, www.netti.fi tms.)

2. Jos et halua luoda omaa sähköpostiosoitetta, ruksaa lomakkeesta kohta "Minulla ei ole sähköpostiosoitetta", ja kirjoita lisätietokentään, miten haluat laskun kanssa toimia. Voit:

A. Tulostaa laskun suoraan ohjelmasta tai

B. pyytää laskun toimitettavaksi tiettyyn jumppaan

Jos sinulla ei ole omaa sähköpostiosoitetta, käyttäjätunnuksenasi toimii jatkossa nimesi siinä muodossa kun syötät sen "Omiin tietoihin" rekisteröityessäsi käyttäjäksi.

"Haluan seuran toimintaan liittyvää informaatiota"

Seuran toiminnasta voidaan lähettää yhteisesti tietoa koko jäsenistöä koskevista tapahtumista (esim. joulu- ja kevätjuhlat sekä erilaiset jumppatapahtumat), tai ryhmäkohtaisia viestejä esim. tietyn jumpan peruuntumisesta, tunneille tarvittavista varusteista tms. Jos et halua tällaista tiedotusta, poista ruksi ruudusta.

"Haluan veloituksetta VOIMISTELU-verkkolehden sekä tietoa valtakunnallisista jäseneduistani"

MNV on Suomen Voimisteluliiton jäsen, ja näin ollen kaikki MNV:n jäsenet ovat myös Voimisteluliiton jäseniä. Voimisteluliitto tarjoaa jäsenilleen erilaisia jäsenetuja sekä VOIMISTELU-verkkolehden, jossa kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista ja asioista. Jos et halua tietoa voimisteluliiton jäseneduista tai VOIMISTELU-verkkolehteä, poista ruksi ruudusta.

"Nimi- ja osoitetietoni saa luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin seuran yhteistyökumppaneille"

MNV ei luovuta jäsenistönsä nimi- tai osoitetietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Jos haluat varmistaa, ettei tietojasi välitetä eteenpäin, poista ruksi ruudusta.

2. Sisäänkirjautuminen

Kirjoita käyttäjätunnus (sähköpostiosoite toimii tässä hyvin, ja pysyy muistissa) sekä salasana (valitse helposti muistettava salasana!) niille varattuihin kenttiin kirjautuaksesi sisään ilmoittautumispalveluun.

Info-sivu

Info-sivulla on lyhyt opastus ilmoittautumisesta jumppiin sekä yhteystiedot ongelmien raportointia varten.

Omat tiedot

Omat tiedot -sivulla voit mm. hallinoida omia tietojasi, vaihtaa salasanasi, tarkastella ilmoittautumis- ja laskutustietojasi, rekisteröidä alaisuuteesi uusia käyttäjiä tai vaikka poistaa ilmoittautumisesi tiettyyn ryhmään, jos päätät lopettaa sen kesken kauden. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi, ja salasana kannattaa valita helposti muistettaviksi, sillä tulet käyttämään samoja tunnuksia myös tulevilla kausilla.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Tällä sivulla voit ilmoittaa itsesi tai perheesi jäseniä (jos olet rekisteröinyt heidät käyttäjiksi alaisuuteesi) eri liikuntaryhmiin, ja lopulta luoda laskun jäsenmaksun maksua varten. Ohjelma opastaa Sinua eteenpäin, mutta ohessa vielä tarkempia ohjeita liikuntaryhmiin ilmoittautumisesta.

3. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Valitse listalta henkilö, jonka haluat ilmoittaa ryhmiin. (Jos sinulla on usempi henkilö hallittavanasi; ohje usempien käyttäjien lisäämisesta alla.)

Näet listalla kaikki seuran tarjonnassa olevat jumpat; jos listauksen vasemmalla puolella lukee Valitse, voit ilmoittautua (tai ilmoittaa valitsemasi henkilön) ko. jumppaan. Jos jumppaan ei voi ilmoittautua, sen vasemmalla puolella ilmoitetaan esim. "Täynnä", "Ilmoittautumisaika päättynyt" tms.

Valitse listalta ne jumpat joille haluat ilmoittautua (tai ilmoittaa valitsemasi henkilön).

Valitut liikuntaryhmät tulevat näkyviin erilliselle listalle, jossa vielä voit muokata valintojasi poistamalla tai lisäämällä ryhmiä.

Valittuasi kaikki haluamasi ryhmät, paina "Luo maksu". Tämä avaa Laskun luonti -sivun.

Laskun luonti -sivulla voit tarkistaa, että ilmoitetut ryhmät ovat oikein, ja näet laskun loppusumman. Halutessasi voit vielä palata muokkaamaan ryhmävalintojasi painamalla "Takaisin" -nappia.

Jos ryhmät ovat oikein, ja olet valmis luomaan laskun, paina "Kyllä".

Ohjelma luo laskun jokaiselle käyttäjälle erikseen, ja tuo sen näkyviin näytölle. Ohjelma lähettää erittelyn laskusta myös sähköpostiisi, kuten myös vahvistukset ilmoittautumisesta eri ryhmiin, jos olet ilmoittanut sähköpostiosoitteen.

Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta tai sinulla ei sitä ole, voit aiemman valintasi mukaisesti

A. tulostaa laskun suoraan ohjelmasta tai

B. se toimitetaan sinulle ilmoittamallesi jumpalle (ilmoita tästä seuralle esim. palaute-sivun kautta; kerro nimesi ja mille jumpille ilmoittauduit, niin lasku voidaan toimittaa jumpalle).

Olet nyt ilmoittautunut ryhmiin sekä seuran jäseneksi, ja sinulle on luotu lasku jäsenmaksun maksamista varten; voit kirjautua ulos palvelusta tai siirtyä Omat tiedot -sivulle tarkastelemaan tietojasi.
 

Ilmoittautumisjärjestelmän rekisteriselosteeseen pääset tästä

PALAUTTEET JA KYSYMYKSET

Meille voi myös lähettää palautetta ja kysymyksiä osoitteella info@myllykoskennaisvoimistelijat.com